Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
Support: 030 2283412

Labelprinters en lettertapes

Welke soorten Labelmakers heeft DYMO?

Het labelen van producten kent diverse toepassingen; op kantoor, in logistieke omgevingen, in de industrie en voor thuisgebruik. In dit artikel worden de verschillende soorten Labelmakers van DYMO beschreven en toegelicht. Zo weet u precies welke type Labelmaker u het beste kunt aanschaffen voor de label-klussen die u heeft liggen.
 

Soorten Labelmakers van DYMO

Labelmakers voor thuisgebruik

- De DYMO LetraTag modellen zijn gestroomlijnd, draagbaar en en krachtig en beschikken over een groot LCD-scherm en een makkelijk te gebruiken toetsenbord. 


Labelmakers voor professioneel gebruik

- met de diverse DYMO elektronische LabelManager modellen heeft u compacte DYMO labelmakers binnen handbereik waarmee u snel en professioneel draadloos labels kunt maken. 


Labelmakers voor industrieel gebruik

- Voor gebruik in industriële branches heeft DYMO de elektronische Rhino modellen op de markt gebracht. Dit zijn robuuste labelmakers die tegen een stootje kunnen. De labels van deze Rhino-serie zijn transparant, vlekken niet en bovenal, laten niet los. Markeer uw werk met labels die de industrienormen overstijgen met deze producten van DYMO. 

There has been an error processing your request

There has been an error processing your request

Exception printing is disabled by default for security reasons.

Error log record number: 1622636832417