Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
Support: 030 2283412

Badges

Hoe maak ik professionele badges voor mijn event?

U bent betrokken bij de organisatie van een evenement? Omdat er op uw event veel mensen komen die elkaar niet kennen is het aan te raden om voor elke bezoeker een professioneel uitziende badge te verzorgen.
 

Professionele event-badges

Professionele badges, kunt u eenvoudig zelf maken. Voor het snel en professioneel maken van uw eigen badges raad Wij bieden de badges van onze partner Durable aan, genaamd Duraprint. Met de badges die u kunt ontwerpen met de software van Duraprint maakt u een professionele indruk op uw evenement. 
 

Duraprint van Durable 

Met de Duraprint-software van Durable maakt u in een handomdraai professionele badges voor uw evenement. Diverse Word-templates helpen u om snel aan de slag te gaan met het eenvoudig ontwerpen van uw persoonlijke badges. 
 

Badge durable 8140 met speld+klem 40x75mm ecoVoorbeelden van professionele badges


Om u alvast wat inspiratie mee te geven voor de uitstraling van de badges voor uw evenement zetten we hier wat voorbeelden op een rij.

Staat tijdens het evenement dat u mede organiseert MVO en milieubelangen hoog in het vaandel? Denk er dan aan om ook uw badges een eco-tintje mee te geven met deze milieuvriendelijke badge. Deze badges zijn vervaardigd uit 70% gerecycled materiaal en hebben een combi-klem waarmee de bezoekers kunnen kiezen voor het vastmaken van de badges via een speld of klem. 


Badge durable 8117 vlak met magneet 54x90mmKiest u liever voor een eenvoudige badge voor uw event? Deze badge van Durable heeft een magneet voor een solide bevestiging van de badge aan kwetsbare kleding. 
 

Kaart badge durable 1451 badgemaker 30x60mm 540stuksDuraprint badges 

Naast de software van Duraprint kunt u de badgemaker van Durprint gebruiken. Dit zijn vellen om zelf te printen via uw laser- of inkjetprinter. Deze vellen zijn voorzien van microperforatie, voor het eenvoudig opdelen van de badges. 

Wilt u meer advies over professioneel uitziende badges voor uw event? Wij voorzien u van advies en heeft een ruim assortiment aan producten om u snel aan professionele badges voor uw event te helpen. 


Artikelen 1 tot 32 van 60 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Artikelen 1 tot 32 van 60 in totaal
  1. 1
  2. 2