Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
Support: 030 2283412

Labelprinters en lettertapes

Welke soorten Labelmakers heeft DYMO?

Het labelen van producten kent diverse toepassingen; op kantoor, in logistieke omgevingen, in de industrie en voor thuisgebruik. In dit artikel worden de verschillende soorten Labelmakers van DYMO beschreven en toegelicht. Zo weet u precies welke type Labelmaker u het beste kunt aanschaffen voor de label-klussen die u heeft liggen.
 

Soorten Labelmakers van DYMO

Labelmakers voor thuisgebruik

- De DYMO LetraTag modellen zijn gestroomlijnd, draagbaar en en krachtig en beschikken over een groot LCD-scherm en een makkelijk te gebruiken toetsenbord. 


Labelmakers voor professioneel gebruik

- met de diverse DYMO elektronische LabelManager modellen heeft u compacte DYMO labelmakers binnen handbereik waarmee u snel en professioneel draadloos labels kunt maken. 


Labelmakers voor industrieel gebruik

- Voor gebruik in industriële branches heeft DYMO de elektronische Rhino modellen op de markt gebracht. Dit zijn robuuste labelmakers die tegen een stootje kunnen. De labels van deze Rhino-serie zijn transparant, vlekken niet en bovenal, laten niet los. Markeer uw werk met labels die de industrienormen overstijgen met deze producten van DYMO. 

Artikelen 1 tot 32 van 195 in totaal
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
Artikelen 1 tot 32 van 195 in totaal
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5